M-es, L-es és XL-es Plusz, vagy nagyobb kezdőcsomagok és agáma együttes vásárlása esetén most az első hónapban mi álljuk az agáma eleségét!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308120257

AGÁMA TERRÁRIUMOK

Agáma terráriumainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok maximális megfeleljenek az állatok igényeinek. A terráriumok elején rejtett szellőző található, míg a tetejükön egy széles szellőző csík. Így biztosítható a megfelelő szellőzés anélkül, hogy huzatos lenne a terrárium. A tetőn található szellőzőre kerülhetnek a lámpák is.

A terráriumok az elejükön egymás előtt elcsúsztatható tolóajtókkal nyílnak, így nemcsak megkönnyítik az állatok gondozását, de megelőzik azt a stresszt is, amelyet az felülről történő benyúlkálás jelentene. Az ajtók a berendezés, takarítás megkönnyítése érdekében könnyen kiemelhetők. A 3D műszikla hátteres terráriumainkat úgy alakítjuk ki, hogy a háttéren napozó terasz(ok) is helyet kapnak, így az agámák választhatnak a különböző hőmérsékleti zónák között attól függően, hogy éppen melegedni, vagy hűsölni szeretnének. 

A terrárium hátterek strapabíró, erős anyagból készülnek, nem fognak szétesni, és az állatok sem tudják kikaparni. Szétázni sem fog (akváriumokba is ezekből az anyagokból készülnek a hátterek).

A terráriumok alapból a képeken látható kialakítású, stílusú háttérrel készülnek, a csomagok árai is ezeket tartalmazzák. Lehetőség van egy másik stílusú háttérrel is készíteni ezek lentebb láthatók, ebben az esetben az árban, illetve szállítási határidőben eltérés lehetséges. Ezt mindig előre egyeztetjük, ez után már nem változhat az ár.

Példa az exkluzív 3D műszikla hátterekre:

3D műszikla hátteres agáma terrárium

 

AGÁMA TERRÁRIUM ÁRAK

Méret Háttér nélkül 3D műszikla háttérrel Exkluzív 3D műszikla háttérrel Elite Line egyedileg épített bioaktív, berendezett terráriumok
60x30x30 cm 22500 Ft  29990 Ft 35900 Ft hamarosan...
80x40x40 cm 39850 Ft 63230 Ft 72700 Ft hamarosan...
100x50x40 cm 65450 Ft 88000 Ft 99990 Ft hamarosan...
120x50x50 cm 87750 Ft 118790 Ft 136600 Ft hamarosan...

Természetesen nemcsak agámáknak lehet tőlünk terráriumot rendelni. Széria méreteink közül itt válogathatsz: TERRÁRIUMOK, illetve az üzletünkben is azonnal vásárolhatsz készleten lévő terráriumainkból. Ha pedig egyedi méretben, elképzelésekkel szeretnél terráriumot az sem probléma, ilyen terráriumokat is készítünk akár teljesen berendezve is.

A terráriumokra egy év garanciát adunk. Ez az üveg jellegéből adódóan nem vonatkozik törésre, de csak nálunk egy éves időtartamra egy jelképes összegért vásárolhatsz hozzá törésgaranciát is. Ez az alábbiakra vonatkozik: 

  • repedés (legfeljebb 1 hosszú és 1 rövid oldal)
  • törés (legfeljebb 1 hosszú és 1 rövid oldal)
  • fűtőlap, vagy melegítő izzó által kibocsátott hő okozta repedés, törés (legfeljebb 1 oldal, vagy tető)
  • ajtótörés

terráriumok kiszállítási díja Budapest területén illetve Gyál, Vecsés, Maglód, Pécel, Dunakeszi, Fót, Veresegyház, Gödöllő, Budakalász, Kistarcsa, Nagytarcsa, Szentendre, Pomáz, Üröm, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunaharaszti, Alsónémedi településekre egységesen 4000 Ft. 

Az ország más területeire a terráriumok egy részét szakszerűen csomagolva, törékeny biztosítással futárszolgálattal juttatjuk el. Ez mérettől függően 4500-5500 Ft. A nagyobb terráriumok (80x40x40 cm és afelett) esetében távolságfüggő a szállítás díja, ezt egyeztetjük veled a megrendeléskor.