M-es, L-es és XL-es Plusz, vagy nagyobb kezdőcsomagok és agáma együttes vásárlása esetén most az első hónapban mi álljuk az agáma eleségét!

Kérdése van? Hívjon minket! +36308120257

Szállítási információk

Kezdőcsomagjaink, terráriumaink akár azonnal megvásárolhatók az üzletünkben, vagy meg is rendelheted azokat.

Megrendeléskor arra törekszünk, hogy rendelésedet minél hamarabb megkapd. A kezdőcsomagokat a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül kiszállítjuk Budapesten és a környező településeket, illetve Budapest 80 kilométeres körzetében.

Nagyobb távolságok esetén fenntartjuk a lehetőségét az úgynevezett gyűjtőfuvarok lehetőségének. Ilyenkor is arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb megkapd amit szeretnél, de ezekben az esetekben a szállítási idő legfeljebb 14 napra meghosszabbodhat. A várható szállítási időről minden esetben tájékoztatunk. 

Az S-es szetteket futárszolgálat, míg a nagyobbakat a saját autónk szállítja házhoz, így a terráriumok és más felszerelések teljes biztonságban, szakszerűen és sérülésmentesen szállítva érkeznek meg hozzád.

A saját autóval végzett kiszállításoknál az agámát is el tudjuk vinni.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK: 

 

Budapesten és környékén kiszállítási díj egységesen 4000 Ft.

Ez az alábbi településekre vonatkozik: Budapest, Gyál, Vecsés, Maglód, Pécel, Dunakeszi, Fót, Veresegyház, Gödöllő, Budakalász, Kistarcsa, Nagytarcsa, Szentendre, Pomáz, Üröm, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunaharaszti, Alsónémedi.

 

Országos kiszállítás:

M-es és L-es csomagoknál 9990 Ft

XL-es csomagoknál 14990 Ft

Természetesen az agáma vásárláshoz tartozó szaktanácsadás ilyenkor is igénybe vehető.

A szállítás várható napját és várható időpontját mindig előre jelezzük, egyeztetjük.

A kiszállításkor a kollégánk egyedül érkezik. A bejárathoz legközelebb igyekszik megállni autóval, de a terrárium mozgatása az autó és a lakás/ház között a vásárló feladata. A terráriumot az autónál adja át a vásárlónak. A 100x50x40-es és 120x50x50-es terráriumok mozgatásához mindenképpen 2 fő szükséges, erről gondoskodni a vásárló feladata.

Az ennek hiányában meghiúsult szállítások miatt felelősség a szállítót nem terheli, a szállítási költség kifizetése a vásárló kötelezettsége.